Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ensjøbyen Medisinske Senter
Can not get help
Lege: Waqas Akhtar Amin SkrevetHe seems like a kind person with good communication but as a doctor i think he is not a good choice.
He has 2 ways to approach to a problem;
1. lets wait and see if it will get worse or not, or
2. he does not know what shall be done, so he suggest you search for a private medical help because there will be a long waiting list to go to a specialist.
I totally would not recommend him as a GP, it didn't surprise me to see so many bad comments about him at all.
I hope he reads those comments and will find a way to improve him self.
Meget godt fornøyd
Lege: Shahid Javaid SkrevetLytter og forstår. Ønsker å hjelpe og tar deg seriøst. Ville beholdt ham om jeg kunne.
Dårlig score på ventedager før time er ikke legens skyld. Stor pågang i Oslo.
Prima fastlege
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetJeg har hatt Dragan Stjepanovic som fastlege i flere år, gjennom tøffe og krevende livsfaser. Her har vi en fastlege med stor forståelse for menneskets helse i helhet, han er alltid tilgjengelig, forståelsesfull men profesjonell. Som en god lege skal være. Anbefales.
Uempatisk og aggressiv tone
Lege: Ehsna Bano Ali SkrevetSer at mange her beskriver henne som empatisk og en god lytter, som var en av grunnene til at jeg valgte henne som min fastlege. Dette var dessverre ikke min erfaring med henne. Jeg hadde time hos henne hvor jeg ville bli henvist til psykolog grunnet min mentale helsetilstand. Da jeg fortalte om veldig såre, vanskelige og personlige ting til henne valgte hun å heve stemmen sin til meg, og påføre meg skam hvor hun fortalte meg ordrett at jeg var egoistisk. Jeg gikk fra timen gråtende. Det er ikke slik en lege skal opptre, og overhodet ikke overfor et slikt tema. Det kan hende hun hadde en dårlig dag eller var sliten, men det er likevel ikke greit å behandle en pasient i en sårbar situasjon med en aggressiv tone, og påføre personen skam. En slik oppførsel rettet mot en person som sliter bidrar til å videre stigmatisere psykisk helse, som allerede er stigmatisert i andre instanser i samfunnet. Man forventer jo at man skal bli møtt med forståelse når man henvender seg til legen sin - en person som skal hjelpe deg når du er syk. Når man opplever det motsatte kan det gjøre at det også blir vanskelig å åpne seg om såre og personlige ting i fremtiden, som er det motsatte av det en person som jobber med helse burde strekke seg etter. Dette skjedde da jeg var 19, usikker på meg selv og ikke komfortabel med å si ifra hvis noen gjorde meg ukomfortabel. Det fikk meg til å føle meg utrolig liten og ga meg unødvendig mye skam overfor noe som var utenfor min kontroll. Erfaringen med hvordan Ehsna hadde reagert gjorde det vanskelig å åpne meg til psykologen min når jeg endelig fikk komme dit. Jeg forstår at det tidvis er veldig krevende å være lege, og at når man er stresset har man sterkere emosjoner, mindre impulskontroll og reagerer kanskje på måter man vanligvis ikke ville gjort. Leger er bare mennesker med dårlige dager og følelser som også kan gjøre feil. Men denne feilen hadde faktisk ganske store konsekvenser for livet mitt: det satte meg tilbake i behandlingen min hos psykologen min, det var enda en bekreftelse til den skadelige oppfatningen min om at ingen kunne hjelpe meg, det skadelige synet jeg hadde om at jeg var en fæl person og i tillegg oppfatningen min om at jeg ikke kunne stole på noen. Håper hun kan unngå å opptre på en slik måte overfor noen som åpenbart er psykisk syk og trenger hjelp i fremtiden, uavhengig av hvor sliten hun er.
Verdens beste fastlege
Lege: Dragan Stjepanovic SkrevetDatteren min og jeg hadde Dragan som fastlege i noen år, og eneste grunnen til at vi bytta fastlege er fordi vi flytta og det ble for lang reiseveg. Han er veldig seriøs, medmenneskelig, empatisk, forståelsesfull og hjelpsom. Han er dypt savnet og vi befaler han på det sterkeste.