Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Charlottenlund Legesenter
Byens beste lege!
Lege: Åse Norberg SkrevetJeg har vært hos mange leger i mitt liv og Åse Norberg er den mest redelige, omsorgsfulle og snille legen man kan ha! Uansett hva man kommer til henne med tar hun meg på alvor og gir meg tid og rom til å snakke ut om det det skulle være. Henviser kjapt videre og setter gjerne opp time etter eksterne legebesøk for å høre hvordan det går for å hele tiden ha et overblikk. En livlege!
Simply the best
Lege: Ole Christian Khosla Mehlum SkrevetPålitelig, imøtekommende og løsningsorientert.
Flink til å se helheten.
Oppleves som faglig dyktig og oppdatert.
Anbefales på det sterkeste
Lege: Ole Christian Khosla Mehlum SkrevetOle Christian er en kjempeflink lege som jeg er utrolig fornøyd med. tar meg alltid seriøst og møter meg på en god måte.
Fantastisk fastlege
Lege: Stein Inge Suphellen SkrevetHar god tid til hver pasient selvom han er ekstremt effektiv. Lett å få time. Oppdatert faglig. God til å lytte når det trengs. Forstår raskt når det er alvor og man trenger spesialist, og er også god til å avgrense pasientbekymring når det ikke egentlig er noe å bekymre seg for. Det har vært veldig trygt og støttende å ha ham som fastlege gjennom hele mitt voksne liv.
Dyktig lege
Lege: Stein Inge Suphellen SkrevetUtrolig dyktig lege som tar deg på alvor, samtidig som han er effektiv i tidsbruken. Hatt samme fastlege hele livet og ønsker ikke å bytte.
Sender man inn digital melding en kveld ligger gjerne svaret og venter dagen etterpå.