Åse Norberg
Alltid grundig og lyttende. Flink til å henvise fort videre ved behov. God dialog hvis det er flere mulige veier videre ved et problem
Åse er fastlege for mange, men likevel oppleves konsultasjonene som godt forberedt, og som pasient blir man sett og lyttet til. Effektiv, dyktig og tillitsskapende. Og ikke minst hyggelig.
Utrolig dyktig og kunnskapsrik lege som alltid gjør at du føler deg sett og hørt - uansett om det gjelder småting eller noe alvorlig. Har alltid funnet en løsning raskt, kontakter spesialister om i tvil og alltid fått henvisning til sykehus o.l. når det har vært nødvendig. Veldig flink og hyggelig, verdt den lange ventelisten.
Åse Norberg virker å være faglig oppdatert, og hun kjenner systemet så godt at jeg raskt får time til spesialister; enten det dreier seg om videre undersøkelser eller operasjoner. Hun fremstår som rolig og trygg, og er en lege jeg raskt fikk tillit til. Hun ringer så snart prøvesvar foreligger, og gir veldig god og rask oppfølging. Åse Norberg er den beste allmennlegen jeg har hatt.
Har følelsen av å være i de beste hender,blir lyttet til
og om nødvendig sender hun deg til spesialist.
En fastlege som får deg til å føle deg trygg!