Om vurderingeneSiste vurderinger av Oris Dental Stoa
Veldig fornøyd
Tannlege: Bente Treldal Berg SkrevetJeg er veldig fornøyd med Bente som tannlege. Hun er faglig flink, og forklarer alt hun gjør/ det som skal skje. I tillegg er hun blid, hyggelig og forståelsesfull. Bare fine ord å si om henne. Anbefales! Fine lokaler også.
Profesjonell, rolig og veldig flink
Tannlege: Vegard Ildahl Berg SkrevetBra behandling. Han er rolig og forklarte hele veien. Veldig bra for meg som har tannlegeskrekk. Absolutt beste tannlegen jeg har vært hos.
Den Beste Tannlege
Tannlege: Vegard Ildahl Berg SkrevetVegard er en veldig behagelig og flink tannlege. Rolig, blid, og forklarer nøye. Flink til å følge opp. Hyggelige damer i resepsjonen også. Anbefales :)
Dyktig tannlege
Tannlege: Bente Treldal Berg SkrevetAnbefaler absolutt Bente Berg som tannlege. Faglig dyktig, og flink til å berolige pasienter med tannlegeskrekk. Beste tannlegen jeg har vært hos. Hyggelig og godt humør.
Omtenksom og profesjonell.
Tannlege: Jostein Andersen SkrevetJeg har vært pasient hos ham i mer enn et år nå. Han er en hyggelig fyr og en dyktig tannlege. Han virker veldig engasjert i jobben sin, og derfor stoler jeg på ham 100%.