Anders Skodje
Anders Skodje har vært tannlegen min i flere år og han e en av dei dyktigste behandlere eg har hatt. Han e superflink! Alltids blid, skånsom og profesjonell.
Her får du nye timer uten at du ønsker det, etter 3 ganger med timer jeg ikke hadde bedt om sendte jeg mail at de skulle slette meg helt fra systemet. Fortsatt så ble jeg satt opp på timer som visse seg å være vanskelig å få avbestille. Ringte inn å avbestillte i god tid også. Og purreregning kom. Skik holdt vi på i månedsvis😅
Jeg trekkte også en visdommstann som jeg fikk betennelse krateret de etterlot. Reiste inn en kveld pga smertene ble for store. 2000kr takk de gjorde ikke annet en å se inni munnen at det var ok. Smertene fortsatte. En gang til reiste jeg inn å forlanget en ny sjekk for det er noe skm er galt. Joda der fant de en matbit nedi krateret gitt. Nye 2000kr 🤗
Anders Skodje er flyktig og lite meddelsom. Han flakser fra klient til klient, uten å gi skikkelig info. og setter opp nye timer i hytt og pine. Som viser seg å være unødvendige, men som du får betale for!
Jeg har begynt å tvile på om han er grundig nok, elker han bare har som mål å fare over flest mulig klienter på kortest mulig tid.
Aldri dra på apollonia tannklinikk. De er mest opptatt av å sende deg faktura og sette deg opp på nye kontrolltimer. Utfører elendig arbeid som andre tannleger må rette oppi.
Svært useriøs og konfliktsky person Anders Skodje.
Imøte kommende , svært service minded.
Faktisk rent avslappende å la seg behandle av denne mann. Sjeldent har jeg fått så god valuta for pengene!
Så langt jeg kan vurdere også fagelig sterk og oppdatert.