Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter
Full tillit!!
Lege: Hanne Cecilie Fjell SkrevetHva kan skrives som ikke allerede er skrevet her. Må bare slenge meg med på hvert eneste ord som tidligere er blitt sagt her om henne. Jeg skal ALDRI bytte fastlege. Jeg er der forholdsvis ofte, og hun er like fantastisk hver eneste gang. Og tar seg virkelig tid til å finne løsninger og til å høre på hva jeg har å si. Og nøler heller ikke med å henvise videre til videre utredninger.
Akutt timer er alltid tilgjengelig og er det noe det ikke haster med, så er det ikke lang venteliste for å få time.
Denne dama er gull verdt!
fantastisk:-)
Lege: Hanne Cecilie Fjell Skrevetenkelt og greit. et fantastisk medmenneske. med evnen til og lytte og sette seg inn i andres situasjon.
Arrogant lege
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetFølte at legen ikke tok meg seriøst når jeg kom ditt. Han er mer interessert i å lese på PC`n enn og se på deg når du snakker. Virket litt som at han gav blanke når jeg var der forrige gang. Han tok ikke mine bekymringer seriøst
Tviler på om det overhode finnes en bedre lege
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetHan lytter oppmerksomt selv om han samtidig skriver rapport. Intelligent og kunnskapsrik lege som virkelig tar meg på alvor. Han har stor evne til å forstå helseproblemet og gjøre fornuftige vurderinger kjapt.
Hovmodig/arrogant
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetEn lege som:
-ikke ser og lytter
-ikke tar deg seriøst..bare smiler med et ekkelt blikk
-ikke virker omsorgsfull
-snakker mere til pcen enn til meg
-har dårlig kommunikasjon
-leser journalen mens jeg er tilstede...skal ikke det gjøres i forkant?
-er rett og slett kald!
Jeg er glad jeg har byttet lege!