Hanne Cecilie Fjell
Hanne er ein strålande lege, som ser heile pasienten og følger strålande opp, både ved akutte plager og ved meir alvorleg, langvarig sjukdom.
Ho er svært fagleg dyktig, men er òg medmenneskeleg og empatisk. Skjønner godt at lista hennar er heilt full, eg skal iallefall ikkje byte fastlege! Kan vere litt lang ventetid om det ikkje er akutte timer, og det hender at det er ganske lang ventetid i telefonkø på morgonen.
Hanne er en lege som ser og lytter til pasienten. Har vært pasient i nesten 8 år, angrer ikke på legebytte!
Altså hver gang jeg har vært hos Hanne. Eller hver gang ordet fastlege kommer opp, noe som skjer mye om dagen med tanke på mangel på fastleger. Så tenker jeg, hvor utrolig heldige vi er her i familien hvor vi er så heldige å ha Hanne som fastlege. Hun er VELDIG opptatt av sine brukere og virkelig skaper tillit som vil vare ut livet. Jeg har vært gjennom noen hektiske faser i livet der Hanne har vært avgjørende for veien videre. Fantastisk lege.
Alltid presis, blid og full av omsorg.
Hun er trygg, imøtekommende og faglig dyktig.
Hun vet alltid råd og gir god hjelp, og jeg føler meg sett og hørt.
Hun er rett og slett en fantastisk flink lege!
Eg har hatt Hanne Cecilie Fjell som lege i snart 10 år. Hun er en fantastisk lege. Hun tar pasienten på alvor og hun er flink til å berolige og finne gode løsninger. Hun er også meget flink med barn.
Hun er blid og imøtekommende .