Strømsø Legesenter

Tollbugata 13 3044 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter

Arrogant

Lege: Stefan Frafjord Skrevet

Tar ikke pasientens egne opplevelser på alvor og vil ikke henvise videre til spesialist. Ville ikke brukt denne legen ved kronisk, somatisk sykdom.

Man føler man er til by

Lege: Henrik Hogsnes Skrevet

Satt på venteliste hos Hogsnes, da vurderingene virket bra. Ventet i 14 måneder på å få bytte fastlege. Men, dessverre ble ikke dette så bra. Han nekter å skrive ut faste medisiner man har tatt i en årrekke (han hadde tilgjengelig tidligere journal). Nekter å skrive ut medisinene før man selv har bedt ALLE tidligere legekontor sende over historikk og før man har tatt ferske blodprøver. Man kommer som pasient i en knipe hvor fastlegen har lang ventetid før man får ny time og derfor sitter uten faste medisiner i en periode. Det er krise! Andre fastleger og spesialister gjør visst mange rare ting ifølge Hogsnes. Følte meg til bry, ikke ivaretatt og forstått. Ingen god opplevelse.

Fantastisk fastlege

Lege: Hanne Cecilie Fjell Skrevet

Hanne er ein strålande lege, som ser heile pasienten og følger strålande opp, både ved akutte plager og ved meir alvorleg, langvarig sjukdom.

Ho er svært fagleg dyktig, men er òg medmenneskeleg og empatisk. Skjønner godt at lista hennar er heilt full, eg skal iallefall ikkje byte fastlege! Kan vere litt lang ventetid om det ikkje er akutte timer, og det hender at det er ganske lang ventetid i telefonkø på morgonen.

En meget dyktig og hjelpsom lege

Lege: Yasir Choudhry Skrevet

Jeg har byttet lege og er veldig fornøyd. Jeg får hjelp når jeg trenger det, og det er et pluss at han er interessert i pasienten og foreslår ulike løsninger. Min beste fastlege, jeg håper bare at han forblir sånn 😊

Empatisk

Lege: Henrik Hogsnes Skrevet

Fantastisk lege. Tar pasientene på alvor er lyttende og empatisk. Beste legen jeg har hatt.Føler meg viktig og ivaretatt. Er flink til å henvise videre til annet helsepersonell.