Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter
Effektiv og hyggelig!
Lege: Stefan Frafjord SkrevetFrafjord er en svært dyktig lege. Han fremstår som trygg og tydelig, og ufarliggjør ting ved å forklare godt. Hyggelig og blid, og veldig punktlig med tanke på tidspunkt for timen!
Usympatisk
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetFremstår usympatisk med svært lite empati og forståelse for pasienten.
Har en nedlatende måte å snakke på, og man føler seg dum for å ha bedt om hjelp.
Får inntrykk av at man er til bry.
Anbefales ikke.
Elendig, ikke tillitsvekkende og uprofesjonell.
Lege: Yasir Choudhry SkrevetTar seg ikke tid, kom med et problem etter video konsultasjon. Jeg opplyste om at jeg burde sendes til spesialist, men han ville prøve selv først. Det endte selvfølgelig med at jeg måtte til spesialist. Selv om det var lang tid igjen av timen gadd han ikke måle blodtrykket mitt da jeg ba om det. Jeg spurte hva som skulle til for at han kunne gjøre det, og svaret var at jeg måtte bestille ny time. Jeg har ikke turt å gå dit med nye problemer, men står på venteliste til ny fastlege.
Dyktig, tillitsvekkende, gir deg tid som trenges
Lege: Yasir Choudhry SkrevetFøler meg heldig med Choudhry som fastlege. Han overtok etter min mangeårige fastlege, og jeg kunne ikke fått en bedre, mer empatisk og faglig dyktig lege. Ekstra pluss for at han er rolig, tillitsvekkende, og hører ordentlig på pasienten, og håndterer godt pasientens bekymringer. Det er aldri hastverk hos ham, man føler seg godt ivaretatt. Håper han blir min fastlege i mange år. :)
Dyktig og en God Lytter
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetHenrik Hogsnes har vært min og min datter sin fastlege siden 2016. Han er en veldig god lytter og har alltid vært empatisk hver gang vi kommer til han. Jeg har aldri opplevd å føle ukomfortabelt mtp at han er en mannlige lege. Han har alltid visst respekt og profesjonalitet. Takk Henrik.