Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Strømsø Legesenter
En relativt lite tillitsvekkende lege
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetHan er sikkert kunnskapsrik, men arrogant, dårlig til å vise at han lytter og ser mer på pc-skjermen sin enn på deg som pasient. Alt i alt en dårlig kombinasjon dersom dialog med klienten er vesentlig for vurdering og diagnose
Fantastisk lege
Lege: Hanne Cecilie Fjell SkrevetHar alltid tid til å lytte, tar seg god tid, forståelsesfull og veldig, veldig hyggelig.
Flink lege
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetLytter, tar pasienten på alvor.En av de flinkeste legene jeg har vært borti (med kronisk sykdom har jeg vært borti mange!).
Flott lege
Lege: Hanne Cecilie Fjell SkrevetHun kjenner oss godt selv om ingen av oss er der spesielt ofte. Hun har alltid tid til å lytte, forklare, komme med råd og snakke.
Dyktig, vennlig, etc
Lege: Henrik Hogsnes SkrevetJeg har ikke noe spesifikt å utsette på fastlege Henrik Hogsnes, men mye positivt å si, selv om det gjenstår noe før jeg "tar bølgen".
Mye mer å utsette på Strømsølegesenter. Det tar ofte lang tid å komme i telefonisk kontakt, men time kan bestilles via SMS, resepter som regel ordnes via telefon, men det er dyrt å få den overført direkte til apotek. Åpningstidene er korte og parkeringsmulighetene er dårlige/dyre. Kontoret er relativt sentralt.