Vågsgata Legesenter AS

Vågsgata 20 4306 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS

Flott og dyktig lege

Lege: Harald Braut Skrevet

Harald Braut er en dyktig lege. Jeg opplever å bli godt i varetatt, og behandlingen og rådene han gir er basert på en helhetsvurdering og han innehar god kunnskap. Han opprettholder en god kontakt gjennom vanskelige sykdomsperioder, og det virker som han bryr seg om pasienten.

Han tar seg tid til meg og har en lun og humoristisk fremtoning, som skaper en god tone mellom lege og pasient.

Fantastisk person

Lege: Wefak A Hussain Skrevet

En veldig forståelsesfull person. Eier stor empti. Jeg føler meg trygg når jeg snakker med henne. Som pasient blir jeg satt i fokus og det er ikke alle leger som setter pasienten i fokus.

Charges for work NOT done mid diagnosed several times.

Lege: Ilan Elanzen Skrevet

Wish i'd known that before joining Bogafjell legesenter, stay well clear. Saying that it is all subjective Dr.E is good at some things. But his disinterest and at times seeming lack of understanding of medical issues then he charges for work not done is unacceptable to me.

Lite lyttende

Lege: Geir Urstad Skrevet

Har hatt min fastlege i lang tid , men når han gikk av med pensjon, fikk jeg Dr. Urstad som ny fastlege.
Dette var en ikke god opplevelse. Opplever han som ikke lyttende og service innstilt .Kan ikke anbefales av meg .
Tips : se på pasienten og ikke på Pc, vær tilstede og lytt til pasientens problem - få tak på problemstillingen .

Kald

Lege: Elisabeth Smith-Solbakken Skrevet

Hatt denne legen i over 10 år, blitt verre med årene.
Husker ikke det første svangerskapet mitt og ble sint da jeg skulle ha nr 2, og valgte å gå fast til jordmor for oppfølging.
Kommer alltid forsent og føler hun ikke har tid eller forståelse til hvorfor jeg kommer, er kynisk og kald.