Vågsgata Legesenter AS

Vågsgata 20 4306 Sandnes

Siste vurderinger av behandlere ved Vågsgata Legesenter AS

Dyktig Lege

Lege: Harald Braut Skrevet

Dr. Barut er heilt super. Han ta god tid med sine pasienter og er lyttende. Han gjør sin jobb veldig bra.
Kan anbefales på det sterkeste.

En av debuterer legene jeg har hatt.

Lege: Ilan Elanzen Skrevet

Effektiv behandling med Prednison. Etter å ha hatt sterke smerter i høyre kne i går og i natt, søkte jeg legevakten og fikk god hjelp. Smertene ha nå avtatt, kl.21.00.

Dyktig lege!

Lege: Harald Braut Skrevet

Dyktig lege. Er jordnær og lyttende, og gjør jobben sin bra. Det er ikke vanskelig å spørre om ting man lurer på, og man får fort en god dialog. Han bryr seg om pasienten og er flink til å se den enkelte i sin situasjon.

Hyggelig og pliktoppfyllende

Lege: Ilan Elanzen Skrevet

Alltid like blid og hjelpsom. Tar meg alltid på alvor og føler at jeg virkelig blir hørt. Yter alltid det lille ekstra!

Helt OK

Lege: Harald Braut Skrevet

Første møte med Braut gikk stort sett ut på å bli kjent, han spurte litt om sykehistorien, og virket ganske interessert. Han virker å henge seg litt opp i ett enkelt tema i min sykehistorie, hvor han er svært engasjert, men andre temaer føles det som han ikke tar meg seriøst. Han er svært flink til å følge opp i.f.t. det temaet han tydeligvis fant interessant, har til og med ringt meg privat på fritiden sin (ikke på en pågående måte, bare positivt), men igjen, andre temaer virker uinteressante.
Han er ung, noe som hjelper meg som selv er ung, og en møtes på et bra nivå.
Sitter igjen med en følelse av ikke å bli tatt seriøst på mange områder, og en vegring mot å ta kontakt.