Om vurderingeneSiste vurderinger av Volvat Laguneparken
Faglig god og empatisk med glimtet i øyet
Lege: Lorentz Sandvik SkrevetVirket profesjonell på en støttende og forståelsesfull måte. God behandling, godt humør og klart budskap.
Hjelpsom og faglig dyktig
Lege: Tetjana Isaksen SkrevetHei:) Før assistert befruktning i utlandet (på grunn av alderen min), var jeg på gynekologisk undersøkelse hos Tetjana. Hun har hjulpet meg med råd og veiledning. Jeg hadde mannen min med meg som også har fått svar på det han lurte på om assistert befruktning generelt. Det var god opplevelse for oss begge.
Dermed kan jeg trygt anbefale Tetjana:)
Behagelig, kunnskapsrik og vennlig
Lege: Anne Lone Wollen SkrevetForklarer tydelig hva som skal skje på forhånd og underveis i undersøkelsen. Veldig vennlig og sikker på det hun kan og gjør. Veldig blid og imøtekommende og en føler seg godt ivaretatt på alle måter. Føler seg trygg og godt ivaretatt hos henne og føler en kan åpne seg om hvordan vi har det og føler oss.
Vage svar
Lege: Tetjana Isaksen SkrevetOpplevde ikke å bli hørt eller forstått. Hun visste ikke hva timen gjaldt, selv om jeg hadde skrevet dette da jeg bestilte timen. Selve undersøkelsen resulterte i flere spørsmål, men fikk kun vage svar.
Jeg forventet mer forståelse og omsorg i en uoversiktlig situasjonen, men mellommenneskelighet er ikke hennes sterkeste side.
Dyktig og behagelig
Lege: Hemamaalini Rajkumar SkrevetEn dyktig dame som tok meg som pasient veldig seriøst. Jeg fikk både god informasjon og den hjelpen jeg trengte.
Anbefaler henne på det varmeste!