Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetJeg kunne ikke vært mer fornøyd med Jahan. Han er en superdyktig, snill og omsorgsfull person som alltid setter pasientenes behov først. Hans profesjonalitet og medmenneskelighet gjør at jeg føler meg trygg og ivaretatt under en hver konsultasjon!
Proff og imøtekommende
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetGenerelt hyggelig konsultasjon der min mann og jeg opplevde å bli tatt på alvor. Vi ble møtt med respekt og forståelse for vår problemstilling.
Fantastisk lege
Lege: Usman Rana SkrevetJeg ønsker å gi min varmeste anbefaling til Usman som har vært en uvurderlig hjelp for meg de siste årene. Jeg har i lang tid slitt med gjentatte tilfeller av ørebetennelse, og før jeg kom til ham hadde jeg problemer omtrent hver tredje måned. Etter én legetime med Usman hvor han grundig diagnostiserte og behandlet meg, har jeg vært helt frisk i ørene i over to år. Dette var en stor lettelse for meg etter å ha slitt med tilbakevendende plager over så lang tid.
For en kort stund siden fikk jeg en liten ørebetennelse, og jeg oppsøkte ham igjen. Nok en gang ble jeg møtt med samme profesjonalitet og grundighet. Han tok seg god tid til å undersøke, forklare og behandle problemet på en måte som gjorde at jeg følte meg trygg og ivaretatt. Hans faglige kompetanse, kombinert med hans empatiske og nøyaktige tilnærming, har gjort meg til en svært fornøyd pasient.
Perfekt
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetRask, effektiv, hører på hva jeg sier og tror selv, fikk de undersøkelsene jeg ville ha i tillegg til det han mente. Kommer definitivt tilbake ved behov.
Kjempe fornøyd
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetFølte meg hørt fra første sekund når jeg ikke fikk hjelp av fastlegen.
Han sjekket det han kunne for å berolige meg og følgte meg opp godt!