Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Strømmen
Imøtekommende og flink
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetVeldig lett og hyggelig å prate med, og har stor forståelse for pasienten. Tenker nøye over ting, og sjekker ut alt.
Flink og grundig lege
Lege: Ayham Alshbib SkrevetEn hyggelig og imøtekommende kar, det eneste som sønn min hadde og sette "fingern" på var at han kunne være litt brå og ikke alltid si ifra i tide før det evt kom stikk fra bedøvelsessprøyte.Sønn min har operert inngrodd negl på begge storetærne og resultatet er veldig bra.
Meget hyggelig mottagelse
Lege: Ayham Alshbib SkrevetJeg er meget fornøyd med Aleris Strømmen og legen som behandlet meg. Og flott oppfølging og informasjon!
Inngrodde negler
Lege: Ayham Alshbib SkrevetHar hatt ett inngrep på begge mine tær. Veldig godt fornøyd med resultatet. Ble veldig godt motatt og ivaretatt med tanke på inngrepene og oppfølgning.
Best recommendations
Lege: Jahan Zeeb Saleem SkrevetAs a immigrant I had a lot of different experiences with doctors. But with this doctor I experienced best appointment I have ever had. Sunch an empathetic person. He tried to understand my problem and find best solution how to fix it. First time I had feeling that I am such important patient for doctor. Very professional communication. He gave a sense like talking to a psychologist.