Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslogynekologene
Behagelig og dyktig lege
Lege: Oskar Åkesson SkrevetJeg har gått til Oskar Åkesson under og etter 3 svangerskap de siste årene og har vært veldig fornøyd. Dr. Åkesson har alltid informert uoppfordret om undersøkelsene og hvordan han vurderer det han ser. Han er også fostermedisiner og det har vært betryggende å gå til ham i svangerskapene, han gjør tidlig ultralyd veldig systematisk og rutinert. celleprøver og spiral har også gått fortere og vært mindre smertefullt enn hos andre leger, alt i alt anbefaler jeg ham varmt.
Fantastisk lege
Lege: Oskar Åkesson SkrevetHar gått til Åkesson i forbindelse med infertilitetsutredning, hormonbehandling, og videre svangerskapsoppfølging. Han er grundig, behagelig, empatisk og meget kompetent faglig sett. Føler alltid at han tar seg tid til å svare på spørsmål, selv om han har et presset tidsskjema. Han er den definitivt beste gynekologen jeg har gått hos.
Forståelsesfull og behersket
Lege: Oskar Åkesson SkrevetKom til Åkesson for å sette inn spiral. Var veldig nervøs da det var første gang, og jeg har heller ikke vært hos mannlig gynekolog tidligere, noe jeg også var nervøs for. Endte opp med en vasovagal reaksjon med både besvimelse og oppkast, men følte meg allikevel trygg og ivaretatt, selv i en så ubehagelig og skremmende situasjon.
Omsorgsfull og effektiv
Lege: Anette Berg SkrevetProfesjonell og effektiv i prøvetaking. Beroliget meg, snakket meg gjennom prosessen og viste mye hensyn! Kan absolutt anbefales!
Meget dyktig og omsorgsfull lege
Lege: Sverre Sand SkrevetKom inn til undersøkelse og behandling i dag og var meget engstelig i forkant etter flere dårlige opplevelser med denne type undersøkelse / behandling hos annen lege / gynekolog. Legen tok seg god tid til å høre på hva jeg hadde å si om dette og tok hensyn til dette under behandlingen. Dette var helt smertefritt og skrekken som var der er nå borte. Kunnskapsrik, hyggelig, omtenksom og meget ivaretagende!