Oslogynekologene

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Kirkeveien 64 A 0364 Oslo

Siste vurderinger av Oslogynekologene

Veldig fornøyd med en hyggelig, kommunikativ og innsiktsfull lege

Lege: Sverre Sand Skrevet

På første besøk ble jeg tatt i mot på aller beste måte av en person som viste interesse, kommuniserte med meg som menneske, noterte, ga meg råd og viste seg også å være faglig dyktig. Han tok seg god tid og fant viktige ting som min tidligere gynekolog fullstendig hadde oversett. Besøket var utelukkende positivt på alle måter!

Utrygg

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Kom på time for innsetting av spiral. Han virket stresset, så meg ikke i øynene da han hilste og virket uinteressert i samtalen. Så ut vinduet da han svarte på spørsmål fra meg, fiklet med penn og virket utålmodig. Følte meg til bry og veldig ukomfortabel. Endte med at jeg droppet å sette inn spiral hos han da jeg følte meg så utilpass og ikke klarte å slappe av. Skal nå be om ny henvisning til et annet sted. Han er sikkert veldig dyktig, men for meg så ble det en veldig ubehagelig opplevelse dessverre.

Ekstremt dyktig, anbefales!!!

Lege: Oskar Åkesson Skrevet

Har gått til Oskar Åkesson mer enn 4 år. Han er utrolig dyktig, lydhør og empatisk! Raus med tiden, er inkluderende og forklarer alt på en god og forståelig måte. Man føler seg veldig trygg og ivaretatt.
Jeg vil på det sterkeste anbefale å gå til Oskar, og ingen andre!

Profesjonell og behagelig

Lege: Anette Berg Skrevet

Har gått til Anette Berg i mange år og har aldri opplevd noe annet enn at hun er en dyktig og hyggelig gynekolog. Kan varmt anbefales.

Fantastisk lege

Lege: Sverre Sand Skrevet

Den mest fantastiske legen jeg møtt. Kompetent, sympatisk, ryddig og får meg å slappe helt av! Han er også morsom!