Aleris Solsiden Trondheim

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Innherredsveien 7D 7014 Trondheim

Siste vurderinger av Aleris Solsiden Trondheim

Arrogant, stressende og lite tillitsvekkende

Lege: Mads Henrik Strand Moxness Skrevet

I løpet av fem minutter opplevde jeg bare å bli kort og arrogant informert om et resultat på en undersøkelse, og blir avfeid på spørsmål. Han virker lite seriøs og det motsatte av tillitsvekkende. Årsaken til at jeg var der var vel at inkompetansen starter hos min fastlege, men den fortsetter definitivt hos Moxness. Det handler vel mye om at spesialister låser seg, selv om de sikkert har lært om sammenhenger, svært mye til sitt eget smale interessefelt med skylapper på. Og der blir de. Det er lite imponerende, iallfall om man blir kjepphøy samtidig.
Jeg skulle heller hatt denne over e-post eller tlf, for det er bortkastet tid å bli kalt inn til noe sånt. Har selv oppdaget hvorfor jeg endte med denne undersøkelsen og hva som egentlig feiler meg. Men å finne gode leger i Trondheim er en annen sak… Anbefaler iallfall ikke denne, og har ingen planer om å havne der igjen.

Meget godt fornøyd

Lege: Arne Talseth Skrevet

Meget flink og behagelig kirurg
Det samme er hele avdelingen
Var til hall/rar operasjon.
Ingen smerter hverken like etter operasjoner eller senere Kan trygt anbefale denne type operasjon hos nevnte kirurg.

Profesjonelt, effektiv, døkti

Lege: Ivan Pavlovic Skrevet

Kjempe fornøyd.. så langt.
Både lege, anestesi, sykepleiere var behagelig og ville mitt beste.
Informasjon var perfekt

Veldig fornøyd.

Lege: Ivan Pavlovic Skrevet

God informasjon, lite venting.
Føltes trygt og profesjonelt. Jag ble godt ivaretatt både under første besøk og under operasjon.

Ubehagelig og pågående

Lege: Ivan Pavlovic Skrevet

Bestilte egentlig fillers hos annen person på Aleris, men denne hadde ikke kompetanse til å gjøre det på nese. Jeg forteller at jeg vurderer å operere nese i stedet for fillers, med at jeg er usikker. Jeg sier jeg er i en prosess for å veie for og i mot. Han svarer med; hvorfor er du usikker…alle fikser på seg selv..det er bare de på gata som ikke gjør det…altså uteliggere. Synes dette blir useriøst. Jeg er i en sårbar situasjon, der jeg trenger gode faglige råd. Føler jeg ikke blir tatt på alvor. Virker som han er mest opptatt av å selge tjenestene sine for å tjene penger. Kommer ikke til å oppsøke vedkommende senere.