Aleris Solsiden Trondheim

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Innherredsveien 7D 7014 Trondheim

Siste vurderinger av Aleris Solsiden Trondheim

Ubehagelig og pågående

Lege: Ivan Pavlovic Skrevet

Bestilte egentlig fillers hos annen person på Aleris, men denne hadde ikke kompetanse til å gjøre det på nese. Jeg forteller at jeg vurderer å operere nese i stedet for fillers, med at jeg er usikker. Jeg sier jeg er i en prosess for å veie for og i mot. Han svarer med; hvorfor er du usikker…alle fikser på seg selv..det er bare de på gata som ikke gjør det…altså uteliggere. Synes dette blir useriøst. Jeg er i en sårbar situasjon, der jeg trenger gode faglige råd. Føler jeg ikke blir tatt på alvor. Virker som han er mest opptatt av å selge tjenestene sine for å tjene penger. Kommer ikke til å oppsøke vedkommende senere.

Omsorgsfull og dyktig lege

Lege: Ann-Katrin Sophie Skeftruna Skrevet

Septumplastikk med Ann-Katrin var en vellykket prosess. Første timen i mai var hun rett på sak og forklarte nøye hvordan operasjon ville foregå. Deretter på operasjonsdagen tok hun meg til siden for en prat og bedøvelse - snakket først om vær og vind, deretter prosessen videre. Skikkelig hyggelig opplevelse! Anbefaler.

Udugelig.

Lege: Vegard Bugten Skrevet

Hadde håpet og få mye mer hjelp og service av en såpass erfaren lege som denne herren her. Men absolutt sløseri med penger for en som ikke yter så mye service.
"Det kan være det, kanskje det kan være det"
Så folkens, styr unna vedkommende, det er ikke hjelp og få.

Meget dyktig og svært imøtekommende lege

Lege: Jørgen Jebens Nordskar Skrevet

En meget dyktig kirurg som har tatt veldig godt vare på meg! Er svært fornøyd med miene opphold på Aleris Solsiden; her er alle svært dyktige og serviceinnstilte. Anbefaler han på det sterkeste!

Dyktig gynekolog

Lege: Anita Dresmane Skrevet

Kunnskapsrik, imøtekommende og empatisk spesialist. Har fått god hjelp til å forstå tilstanden og stoler på råd og anbefalinger videre.