Aleris Solsiden Trondheim

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Innherredsveien 7D 7014 Trondheim

Siste vurderinger av Aleris Solsiden Trondheim

Behagelig opplevelse

Lege: Anita Dresmane Skrevet

Veldig god og behagelig (dvs så lite ubehagelig som mulig) undersøkelse. Forsiktig og rask. Tydelig og god informasjon. Vennlig. Beste gynekologiske undersøkelsen jeg noen gang har hatt. Fikk rask time. Følte meg bra, ren og frisk etterpå, i motsetning til forrige gynekolog jeg var hos, grøsser fremdeles når jeg tenker på den. Veldig fornøyd med Anita. Gikk optimistisk og fornøyd ut etter timen, noe som jeg sjelden opplever etter legekontakt.

Profesjonell og flink

Lege: Anita Dresmane Skrevet

Faglig dyktig lege som er flink til å etablere tillit og trygghet, gir svar på spørsmål, og som er særdeles flink til å informere også utover det man selv evner å stille spørsmål om.

Arrogant

Lege: Mads Henrik Strand Moxness Skrevet

Opplevde ham som meget arrogant. Virket som om han er mer opptatt av å tjene penger til Aleris enn å hjelpe pasienten. Truet meg med at jeg vil miste førerkortet hvis jeg ikke tar imot den behandlingen han mener jeg skal ha.

Forskjellsbehandler pasienter

Lege: Ivan Pavlovic Skrevet

Har vært til Ivan både som privat og offentlig pasient. Som privat pasient ble jeg tatt godt vare på og fikk et veldig godt resultat, men som offentlig pasient var han direkte ufin og behandlet meg som en ulønnsom budsjettpost. Fikk ingen oppfølging av han, og et mindre heldig resultat som jeg har måttet rette på flere ganger. Jeg ville frarådet pasienter med offentlig refusjon å oppsøke Aleris solsiden.

Dyktig lege

Lege: Mads Henrik Strand Moxness Skrevet

Informerte godt før behandling og var veldig tilstedeværende. Godt humør og en lege jeg umiddelbart fikk full tillit til. Anbefales!