Oslo City Legesenter AS
I dag 2. nov | I morgen 3. nov | Man 4. nov | > | |
---|---|---|---|---|
I dag 2. nov | I morgen 3. nov | Man 4. nov | > | |
---|---|---|---|---|
Var hos denne gynekologen for tidlig ultralyd og jeg var veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk. Han var interessert, nøyaktig og god til å ta vare på en bekymret gravid. Anbefaler han på det sterkeste.
Jeg trengte en hjelp fra erfaren ginekolog til å gjennomføre førtilitetsbehandling, det fikk jeg 110%
Linda Johansen oppleves som en dyktig og hjelpsom lege. Hun tok meg imot på en seriøs måte, og hun fikk meg til å føle meg trygg hos henne. Jeg vil absolutt anbefale henne til andre.
Jeg har gått til Linda i mange år og velger alltid å komme tilbake. Jeg vet at jeg alltid får rask undersøkelse og hjelp. Svarene på prøvene kommer innen uke og man allerede kan begynne med behandlingen innen samme uke. Jeg oppfatter Linda som en veldig kunnskapsrik og erfaren spesialist på sitt område, hvor man klarer å se ting i sammenheng og ta også andre viktige undersøkelser, som blodprøver, fertilitetstest etc.
Alltid godt mottatt og jeg vet jeg er i gode hender og får utredet det jeg skal hos Åge og Linda. De er svært profesjonelle.