Oslo City Legesenter AS
I dag 30. okt | I morgen 31. okt | Fre 1. nov | Lør 2. nov | Søn 3. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
I dag 30. okt | I morgen 31. okt | Fre 1. nov | Lør 2. nov | Søn 3. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg har gått til Linda i mange år og velger alltid å komme tilbake. Jeg vet at jeg alltid får rask undersøkelse og hjelp. Svarene på prøvene kommer innen uke og man allerede kan begynne med behandlingen innen samme uke. Jeg oppfatter Linda som en veldig kunnskapsrik og erfaren spesialist på sitt område, hvor man klarer å se ting i sammenheng og ta også andre viktige undersøkelser, som blodprøver, fertilitetstest etc.
Alltid godt mottatt og jeg vet jeg er i gode hender og får utredet det jeg skal hos Åge og Linda. De er svært profesjonelle.
Linda er rolig, gir tydelige tilbakemeldinger og har vært med på oppturer og nedturer. Selv om hun har mange pasienter hver dag rekker hun å sette seg inn i historikken og jeg føler at hun kjenner meg igjen når jeg kommer dit. Jeg er veldig fornøyd med behandlingen.
For en fantastisk lege. Så rolig, tålmodig, sympatisk og generelt dyktig! Har gjør det beste for pasienten - uansett ukedag eller tid på døgnet. Takk for at det finnes slike leger!
Jeg hadde min første sjekk hos gynekolog her og jeg glemmer det aldri. Jeg sa på forhånd jeg hadde vondt, om hun kunne være forsiktig. Dette fulgte hun ikke opp og var hardhendt og brutal i undersøkelsen. I tillegg lite varm, empatisk og nokså uinteressert. Grusom opplevelse og jeg drar aldri dit igjen.