Oslo City Legesenter AS
I dag 6. nov | I morgen 7. nov | Fre 8. nov | Lør 9. nov | Søn 10. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
I dag 6. nov | I morgen 7. nov | Fre 8. nov | Lør 9. nov | Søn 10. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Dr. Abedin er en flott lege,omtenksom,lytter,behjelpelig, lett og prate og tar alvorlig.
God service og utenventing
Hyggelig sjømannslege som var rett på sak. Dyktig og effektiv med lite tomprat. Tar definitivt turen tilbake til neste helsesjekk.
Det er mitt besøk nr 2 hos dr. Mantaka. Jeg er blitt meget godt
Ivaretatt og er 100 prosent fornøyd over behandling og oppfølging. [Navn fjernet av moderator]
Jeg har slitt veldig mye med helseangst, og har alltid gruet meg så fælt til å besøke gynekologen etter flere dårlige erfaringer. Men så fort jeg gikk inn døren til Aage Huseby følte jeg meg så utrolig trygg. Han må nok være den snilleste og mest beroligende legen jeg har vært borti! Han hadde full aksept for at jeg ikke ønsket en full undersøkelse, og gjorde sitt beste for å hjelpe meg og roe meg ned. Han tok meg seriøst og var ekstra varsom, lyttet og tok seg god tid. Bedre hjelp får man ikke! Jeg anbefaler Aage på det sterkeste!!! For en fantastisk lege.
Har møtt Dr Toni Ho, både fysisk og via video, et flertal tilfeller siden 2020 og til dags dato. Er like fornøyd hver gang. Anbefalles!