Oslo City Legesenter AS
I dag 6. nov | I morgen 7. nov | Fre 8. nov | Lør 9. nov | Søn 10. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
I dag 6. nov | I morgen 7. nov | Fre 8. nov | Lør 9. nov | Søn 10. nov | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Jeg hadde nylig en konsultasjon med Panagiota og opplevelsen var strålende. Panagiota var utrolig imøtekommende og profesjonell. Hun lyttet nøye til mine bekymringer og ga meg en grundig gjennomgang av min hudtilstand. Jeg følte meg umiddelbart trygg og godt tatt vare på.
Panagiota forklarte alt tydelig, svarte på mine spørsmål, og ga meg verdifull veiledning for videre oppfølging. Det var ingen lang ventetid, og hele besøket var en positiv opplevelse.
Jeg er takknemlig for Panagiotas ekspertise og omsorg, og jeg kan med glede anbefale henne som en dyktig hudlege. Takk for en flott konsultasjon!
Fikk utrolig god service av både sekretær og lege. Rask, effektiv og proffesjonell på alle måter! Det var ikke lang ventetid og fikk godt forklart hva som skulle skje under hvert steg
Linda er en veldig dyktig gynekolog som tar deg på alvor. Hun er direkte, profesjonell og gir god oppfølging. Anbefales.
Hos denne legen blir du virkelig sett og hørt.Han henviser videre når man trenger det.Han er effektiv og sender mld eller ringer pasienten etter diverse prøveresultater.Alle legene ved dette senteret er hyggelige og dedikerte.Mye lettere å få time enn hos fastlege.Enkelt å få time på nett.Det er vel verdt pengene,når man får så bra oppfølging.Det er også alltid vennlige og smilende fjes i resepsjonen.
Vårt besøk gikk veldig bra legen var hyggelig og ga god informasjon og vi følte oss godt ivaretatt. Supert!