Ringerike Medisinske Senter

Kartverksveien 9 3511 Hønefoss

Siste vurderinger av behandlere ved Ringerike Medisinske Senter

Trivelig og godt menneske

Lege: Mehrdad Ostadazim Skrevet

Beste fastlege konsultasjon jeg har hatt. God variasjon med faglig innhold og personlig samtale. Solid og bra kar!!

Dyktig og Omtenksom

Lege: Mehrdad Ostadazim Skrevet

Jeg byttet til Dr. Ostadazim for ca 1 år siden, og etter at jeg fikk han som fastlege, har livet mitt blitt positivt forandret. Ostadazim har lyttet til meg, og tatt meg på alvor. Han har videresendt meg til nødvendige spesialiser, når det har vært nødvendig. Han er alltid positiv, og lett å prate med. Jeg vil anbefale Dr. Ostadazim på det sterkeste.

Omgjengelig og trygg

Lege: Mehrdad Ostadazim Skrevet

Omgjengelig og lett å snakke med, enkel å komme i kontakt med. God til å lytte og ønsker meg vel. Deler sin innsikt, som etablerer trygghet.

Bør snakke litt mindre om alternativ medisin.

Hjelpsom og forståelsesfull

Lege: Mehrdad Ostadazim Skrevet

Ostadazim er kunnskapsrik og tar pasienten på alvor, samtidig som han virker opptatt av å sørge for at legebesøket blir litt hyggeligere ved å smile og tulle litt også. Han ønsker å finne ut av hva problemet er, og henviser videre til spesialister uten å nøle dersom det er behov for det. Han er vennlig og virker til å ha bred kompetanse. Han er også svært flink til å foreslå løsninger som ikke innebærer medisiner dersom man ikke ønsker det, men er samtidig åpen for medisinering også der det trengs. Han er forståelsesfull både for fysiske og psykiske plager. Jeg opplever noen ganger å måtte være ekstra tydelig for å få sagt det jeg vil si da han har mange meninger og teorier, men det er ikke nødvendigvis noe negativt. Alt i alt en varm, kunnskapsrik, forståelsesfull og artig lege jeg absolutt kan anbefale.

Hyggelig og kunnskapsrik

Lege: Mehrdad Ostadazim Skrevet

Ostadazim er kunnskapsrik, hyggelig og effektiv. Han er grundig og følger opp. Takket være ham og hans oppfølging ble noe som kunne ha blitt alvorlig oppdaget tidlig og ordnet opp i. Jeg anbefaler ham på det varmeste.