Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ringerike Medisinske Senter
Fantastisk lege <3
Lege: Ingeborg Gulsvik SkrevetBle for 2 dager siden svært syk med infeksjon i ene benet er allerede i bedring etter at Ingeborg var snarådig å satte meg på anibiotika.
Hun er bli flink onsorgsfull og lyttende å tar pasientene sine på alvor :)
Veldig godt inntrykk
Lege: Synne Merete Dahle Frimanslund SkrevetKunnskapsrik og forståelsesfull person som setter seg inn i mine plager og forklare hva og hvordan en løsning kan være. Virker som hun har bred og god kunnskap og som ivaretar pasientens beste. Har vært der mye og aldri noe problem med rask time. Jeg stoler på denne legen og skulle ønske alle leger var som hun. 10 av 10
Trivelig og godt menneske
Lege: Mehrdad Ostadazim SkrevetBeste fastlege konsultasjon jeg har hatt. God variasjon med faglig innhold og personlig samtale. Solid og bra kar!!
Dyktig og Omtenksom
Lege: Mehrdad Ostadazim SkrevetJeg byttet til Dr. Ostadazim for ca 1 år siden, og etter at jeg fikk han som fastlege, har livet mitt blitt positivt forandret. Ostadazim har lyttet til meg, og tatt meg på alvor. Han har videresendt meg til nødvendige spesialiser, når det har vært nødvendig. Han er alltid positiv, og lett å prate med. Jeg vil anbefale Dr. Ostadazim på det sterkeste.
Omgjengelig og trygg
Lege: Mehrdad Ostadazim SkrevetOmgjengelig og lett å snakke med, enkel å komme i kontakt med. God til å lytte og ønsker meg vel. Deler sin innsikt, som etablerer trygghet.
Bør snakke litt mindre om alternativ medisin.