Om vurderingeneSiste vurderinger av Colosseumklinikken Medisinske Senter
Dyktig, kunnskapsrik og trygg lege
Lege: Aleksander Diesen SkrevetDr Diesen hører på pasient og tar pasientens plager på alvor. Han finner virkende løsninger / behandling og ikke sender pasient til unødvendige undersøkelser. Man føler seg både forstått og ivaretatt på en god måte. Jeg er veldig glad å ha Dr. Diesen som fastlege og anbefaler han på det sterkeste !
Topp revmatolog
Lege: Armin Poyan SkrevetDet var så godt og møte Armin, veldig lyttende, imøtekomme og hyggelig å prate med. Det er absolutt en lege som anbefales. 👍
Trygg, kunnskapsrik og tilstede.
Lege: Aleksander Diesen SkrevetDr. Diesen har vært vår fastlege i flere år. Han behandler hele familien på fire og det er en trygghet i hverdagen å vite at han finnes. Når familien har stått i krevende situasjoner, så har Dr. Diesen stilt opp for oss og funnet løsninger. Vi er svært takknemlige og kommer aldri til å bytte fastlege.
Kunnskapsrik og behaglig lege
Lege: Lars Norum SkrevetSvært god behandling, samt godt samspill med pasientens behov objektiv klinisk vurdering og faglig veiledning og informasjon.
Kan så absolutt anbefales.
Trygg og god behandling
Lege: Andreas Edenberg SkrevetKom inn rimelig skremt etter en dårlig opplevelse fra før,men synes jeg ble møtt av en flott lege i spesialisering innen gastromedesin.