Henrik Solvang
Tilleggskompetanse
- Petroleumslege
- Sjømannslege
Topp fastlege som tar seg bedre tid per pasient og bruker litt tid på å bli kjent med deg som person og pasient. Toppscore
Fantastisk lege som tar både meg og sønnen min utrolig godt imot hver gang! Lytter og tar oss på alvor og ikke minst utrolig god med barn! Anbefales!!
Utrolig flink til å forstå og spørre rundt det jeg kommer med av plager, enten det er bagateller eller mer alvorlige ting. Har aldri opplevd å bli så godt forklart hva, hvorfor og hvordan ting fungerer, noe som gir utrolig trygghet med ham som lege! Anbefales sterkt!!!
Det er sjelden jeg har opplevd en lege som viser oppriktig interesse i samtale, men samtidig utfører grundige undersøkelser og tar tak i ting. Jeg følte meg sett og ivaretatt før, under og etter graviditeten, og jeg vil anbefale han på det sterkeste. Måtte dessverre flytte fra Sandnes og håper å få en tilsvarende lege som Henrik igjen.
Jeg har hatt mye problemer med at jeg ikke føler jeg har blitt sett av noen av mine tidligere fastleger, men når jeg byttet til Henrik Solvang fikk jeg en helt annen oppelevelse. Han hørte på meg og mine klager, oppdaget alvorlige problemer med medisinene mine som to tidligere leger hadde helt oversett, og fikk meg til å føle som om jeg ble godt ivaretatt. Beste legen jeg noensinne har hatt.
Tusen takk