Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Opus Legesenter AS
Fantastisk lege og medmenneske
Lege: Kirsti Stråtveit Bolsøy SkrevetTar seg god tid. Er en god lytter og ser deg som pasient. Tillitsfull og veldig omgjengelig. Tar pasienten på alvor og er interessert.
En fantastisk lege
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetHun tar seg virkelig tid og tar alle henvendelser seriøst og vil virkelig finne ut av det som er problemet. Vanvittig imøtekommende og dyktig. Beste legen jeg har gått til og kan anbefale henne på det sterkeste.
Den beste lengen
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetHun er fantastisk jeg var mange ganger hos hun når hun var vikar hun er fantastisk hun hører på her er interessert i situasjonen hun har hjulpet meg mye
Flink lege
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetEr det mulig å ikke komme overens med Kristine? Hun er kjempe hyggelig dame, alltid like spretten og godt humør. Hun er veldig dyktig, men om hun ikke vet svaret så har hun null terskel for henvisning også, heldigvis. Hun vil ha resultater, og dette gjør henne til henne en dyktig lege.
Fantastisk lege
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetBeste legen jeg har møtt! Har gått til henne mens hun var vikar i Stavanger og er veldig glad for endelig å komme på listen hennes! Flink, effektiv og tar pasienten på alvor. Kan virkelig anbefale henne!