Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Opus Legesenter AS
Flink til å lytte og kunnskapsrik
Lege: Magnus Friestad Bjørkavoll-Bergseth SkrevetDen beste legen jeg kan tenke meg. Avslørte at jeg var på vei til å få hjerteinfarkt uten noen typiske tegn.
Fantastisk!
Lege: Henrik Solvang SkrevetUtrolig flink til å forstå og spørre rundt det jeg kommer med av plager, enten det er bagateller eller mer alvorlige ting. Har aldri opplevd å bli så godt forklart hva, hvorfor og hvordan ting fungerer, noe som gir utrolig trygghet med ham som lege! Anbefales sterkt!!!
Kompetent lege
Lege: Sverre Thomas Abercrombie SkrevetBeste fastlegen jeg har hatt. Klok, empatisk og profesjonell. Lytter til det en har å si og viser forståelse og engasjement for å hjelpe.
Beste legen
Lege: Kirsti Stråtveit Bolsøy Skrevetperfekt på alt hun er best, Best lege med store kunnskap, absolutt anbefales. Veldig fokuserte på pasient, alltid ha tid til å høre.
Ikke fornøyd
Lege: Kristine Heimvik Gundersen SkrevetJeg skulle til en legetime og møtte presis etter dato og tidspunkt som jeg hadde fått på SMS. Legen møtte meg i døren og kjeftet på meg for at jeg kom for seint til timen fra venteværelset og inn til legekontoret. Jeg opplevde legen som både sint og uprofesjonell mot meg og fikk ganske enkelt et lite sjokk over å bli snakket til på denne måten.
Jeg opplevde at legen hastet igjennom timen og ikke forklarte noenting. Kommunikasjon var svært dårlig og dette medførte selvsagt dårlig tillit til god oppfølging fremover.
Det er også generelt lang ventetid på legekontoret og man må forvente å vente i 30 til 45 minutter etter avtalt time.