Om vurderingeneSiste vurderinger av Parsennklinikken AS
Trygt og imøtekommende.
Lege: Halvor Oustad SkrevetVar litt skeptisk etter å ha lest de negative vurderingene. Men hyggelige og imøtekommende er inntrykket mitt. Rent og ryddig var det der også. Fikk forklart alt i detalj, følte meg ivaretatt.
Trygg,omsorgsfull og meget god i ivaretakelsen
Lege: Halvor Oustad SkrevetJeg ble tatt i mot av en meget hyggelig og omtenksom legesekretær. Hun forklarte hva som skulle skje under undersøkelsen.
Dr. Oustad kom inn og fikk meg umiddelbart trygg, han utførte undersøkelsen verdig og smertefritt.
Etter undersøkelsen hadde vi samtale hvor han viste forståelse og interesse for min situasjon, kommunikasjonen var trygg å verdig.
Dr. Oustad og hans sekretær jobbet meget godt isammen å klarte å lage en trygg og god atmosfære som bidro til at jeg som pasient fikk en god å trygg opplevelse av noe jeg hadde gruet meg veldig til.
Ubehagelig og smertefull
Lege: Halvor Oustad SkrevetSmertefull cystoskopi, med gammelt utstyr, uten forklaring, dårlig hyggen. Legen snakket ikke til meg enten før eller etter cystoskopi. Har hatt cystoskopi før uten smerte, eller ettervirkninger hos en annen lege. Veldig uheldig for å havne hos denne klinikken.
Profesjonell, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Halvor Oustad SkrevetJeg har lest en del meget negative og lite hyggelige innlegg vedrørende Parsennklinikken og urolog Halvor Oustad, og i den forbindelse vil jeg si følgende: Jeg har to ganger, første gang i 2019, og i dag 1/7 2024, besøkt Parsennklinikken, og blitt meget godt og profesjonelt mottatt! Halvor Oustad arbeider raskt og effektivt, og utfører diverse prøver samtidig som vi har en hyggelig samtale gående.
Oustad er helt klart en meget dyktig lege, som etter min mening ikke skal ha noen negativ omtale, i alle fall ikke fra misfornøyde pasienter som skriver anonymt!
Jeg anbefaler Parsennklinikken til alle som ønsker en hyggelig og meget profesjonell urolog!
(navn fjarnet av moderator)
Usympatisk og kynisk
Lege: Halvor Oustad SkrevetVeldig misfornøyd med hvordan jeg ble snakket til. Han virket veldig uinteressert i meg og mine utfordringer. Han så ikke på meg en gang. Jeg fikk være der i kun 5 min og likevel måtte jeg betale over 500 kr. Jeg vil ikke gå innpå hva som ble sagt, men jeg synes måten han snakket til meg på var helt ugreit. Jeg skal aldri tilbake hit mer, fy for et useriøst opplegg.