Om vurderingeneSiste vurderinger av Asker Endoskopiklinikk
Trygg og profesjonell konsultasjon
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetJeg hadde gruet meg til undersøkelse , siden jeg hadde lest omtaler her på nettet. De var helt ubegrunnet. Jeg følte meg ivaretatt hele veien. Jeg kan trygt anbefale andre denne klinikken!
God informasjon og hyggelig lege!
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetLegen formidlet tydelig informasjon og opptredte svært hyggelig! Jeg følte ikke at det ble en stress situasjon og de roet meg og skrøt av meg under undersøkelsen.
God informasjon både før og etterpå.
Trygg.
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetEnestående lege på alle måter. Forståelsesfull. Lyttende og trøstende. God til å informere i forkant av undersøkelsen.
Hyggelig personale
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetGruet meg veldig til å ta koloskopi undersøkelse. Ble møtt av Kristin som tok meg godt imot og spurte om jeg ville ha beroligene og smertestillende før undersøkelsen. Det takket jeg selvfølgelig ja til. Hadde sjåfør, siden jeg ikke kunne kjøre selv. Hun forklarte hvordan man gjorde undersøkelsen før legen kom inn. Legen spurte meg litt om hva slags plager jeg hadde osv. undersøkelsen var ferdig på 20-30 minutter tror jeg. Jeg merket absolutt ingenting til undersøkelsen, veldig glad for at jeg tok med sjåfør. Annbefaler denne legen og personalet hans.🤩🤩🤩
Den mest lite forståelsesfulle og uten medfølelse lege jeg har vært bort i, hørt om
Lege: Tore Sandanger SkrevetHvordan er det mulig at en pasient blir behandlet på en sånn nedlatende måte, uten empati, uten omtanke. Man går jo til lege fordi man er syk ikke for å bli truet eller kjeftet på ! Det første man blir møt med at «du er stresset, du skjønner ingenting !»
Hva gjør dette med en pasient som har kommet til lege for å finne ut hva som feiler med han. Hold dere unna denne legen sier jeg bare !