Om vurderingeneSiste vurderinger av Asker Endoskopiklinikk
Aldri mer!!
Lege: Tore Sandanger SkrevetLegen virker kald, hører ikke på pasienten og har ferdigskrevet konklusjon.
Jeg anbefaler IKKE denne legen til noen.
Trygghet og omsorg .
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetGrudde meg til dette da jeg har gjort det tidligere syns det da var svært vondt. Men dette var en helt annen opplevelse. Svært hyggelig og behagelig lege:) og personalet eller var også hyggelige.
Ikke vondt, bare litt ubehag. Legen var rolig og veldig flink! Snakket og forklarte. Følte meg trygg:)
Trygg og profesjonell konsultasjon
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetJeg hadde gruet meg til undersøkelse , siden jeg hadde lest omtaler her på nettet. De var helt ubegrunnet. Jeg følte meg ivaretatt hele veien. Jeg kan trygt anbefale andre denne klinikken!
God informasjon og hyggelig lege!
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetLegen formidlet tydelig informasjon og opptredte svært hyggelig! Jeg følte ikke at det ble en stress situasjon og de roet meg og skrøt av meg under undersøkelsen.
God informasjon både før og etterpå.
Trygg.
Lege: Rogelio Oswaldo Barreto Rios SkrevetEnestående lege på alle måter. Forståelsesfull. Lyttende og trøstende. God til å informere i forkant av undersøkelsen.