Om vurderingeneSiste vurderinger av Rådhuset Spesialistsenter
Grundig og imøtekommende.
Lege: Olav Foss Abrahamsen SkrevetHadde mitt første møte med denne spesialisten idag. Var selvsagt både spent og nervøs. Det var det ingen grunn til. Jeg fikk besvart det jeg lurte på etter undersøkelsen og følte meg i trygge hender. Anbefales.
Nøyaktig og kunnskapsrik
Lege: Jørgen Westby SkrevetJeg hadde gruet meg veldig til undersøkelsen, men legen var hyggelig, og forklarte nøye hva som skulle skje. Jeg opplevd undersøkelsen og legen som strukturert, nøye og rolig. Det var en god opplevelse for meg.
Dyktig fagmann
Lege: Jørgen Westby SkrevetDr. med. Jørgen Westby kan sin medisin. Fremragende på ultralyd av hjertet. Meget dyktig kardiolog. Kan kanskje virke litt brysk på sarte sjeler, men jeg kom godt overens med ham.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Jørgen Westby SkrevetVirket litt "morsk" i starten,men han var likanes og ikke minst dyktig!Jeg liker folk som sier sin mening,blant annet om såkalt fastlege!
Denne mannen er lei av jobben sin
Lege: Jørgen Westby SkrevetEn særdeles ubehagelig opplevelse å være i samme rom som dr Jørgen Westby, han behandlet meg arrogant fra jeg kom inn til jeg gikk ut. Jeg håper han finner en annen måte å ta imot sine pasienter på fremover, dette var bare skrekkelig.