Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tranby Legesenter
Lite opptatt av at pasienten skal bli frisk raskest mulig
Lege: Andrea Berg SkrevetIngen hjelp og utbytte etter legebesøket. Opplevde at hun ikke lyttet til hva jeg sa og heller ikke var opptatt av å finne løsning. Tok ingen prøver, foruten CRP. Anbefales ikke.
Meget Ubekvemt
Lege: Anne Moian Nydal SkrevetJeg har en veldig dårlig opplevelse hos Nydal og har hatt henne som lege. Istedenfor å fokusere på helseproblemet man har så snakker legen generelt Om nabolaget. Alle henvisningene hennes blir sendt til retur. Legen har også glemt å lukke døren da jeg har hatt time hos henne og det har fått meg til å føle meg ubekvemt siden jeg synes ikke at det er komfortabelt at de andre pasientene hører på privatlivet Mitt og jeg har også fått høre svarene på blodprøvene mine i venterommet mens folk sitter der. Ønsker å dele denne kommentaren og håper dere vil publisere min anmeldelse siden dette er min erfaring med legen.
Ser hele mennesket
Lege: Marte Øien Fretland SkrevetHelhetlig og grundig oppføling, med digtial kommunikasjon for oppføling mellom timer. Henviser til spelialister ved behov og har god oversikt.
Nøye og empatisk
Lege: Marte Øien Fretland SkrevetEn fantastisk lege som tar deg på alvor. Sender deg videre når det trengs. Lytter og er veldig nøye. Veldig blid og omgjengelig. Føler meg 100% ivaretatt. Håper jeg er så heldig å har henne så lenge jeg lever! Får ikke fullrost henne og er så takknemmelig for at det finnes sånne leger som hun!
Om legen
Lege: Anne Moian Nydal SkrevetOftest har mine henvisninger returnert og hun skriver nesten ingen ting i dem.
Tar ikke pasientens behov seriøs i forhold til før.
Legen virker mer fjern i forhold til før
Veldig lang ventetid for å få behandling.