Anne Moian Nydal
Jeg har en veldig dårlig opplevelse hos Nydal og har hatt henne som lege. Istedenfor å fokusere på helseproblemet man har så snakker legen generelt Om nabolaget. Alle henvisningene hennes blir sendt til retur. Legen har også glemt å lukke døren da jeg har hatt time hos henne og det har fått meg til å føle meg ubekvemt siden jeg synes ikke at det er komfortabelt at de andre pasientene hører på privatlivet Mitt og jeg har også fått høre svarene på blodprøvene mine i venterommet mens folk sitter der. Ønsker å dele denne kommentaren og håper dere vil publisere min anmeldelse siden dette er min erfaring med legen.
Oftest har mine henvisninger returnert og hun skriver nesten ingen ting i dem.
Tar ikke pasientens behov seriøs i forhold til før.
Legen virker mer fjern i forhold til før
Veldig lang ventetid for å få behandling.
Interessert og behagelig lege. Tar seg tid til å lytte. Bryr seg om pasientene. Er grundig. Følger opp på en god måte. Anbefales.
Ringer deg om det skulle være nødvendig . Sender videre til spesialist .Tar seg god tid og husker problemene dine
Men hun er ikke så flink lenger, sender deg ikke videre og undersøke deg ikke nok, tror ikke helt på deg at du har så vond, skriver ut feile resepter og surrer litt ..