Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tranby Legesenter
ikke fornøyd..
Lege: Marte Øien Fretland SkrevetLite hjelpsom og føler ikke hun lytter ordentlig. Er så vidt innom i 5 min og blir nesten kastet ut igjen. Det eneste hun klarer er å henvise deg videre, finner ikke ut av noe selv. Virker veldig lite interessert og er usympatisk.
Ser andre har gode erfaringer så hun hjelper vel de hun "liker". Endelig fått byttet og har fått hjelp med en gang, hjelp hun mente hun ikke kunne gi, men måtte henvise videre.
Sekretærene burde få på seg et smil om munnen, de jobber tross alt i et serviceyrke så skader ikke å hilse og være hyggelig.
Ikke alltid like lett
Lege: Arve Chatmongkol Saxrud SkrevetFlinkere med godt voksne. Tar prøver og hjelper til med det praktiske, men forståelse får man ikke. Har gått derfra flere ganger med tårer i øynene og mer fortvilet enn det jeg var før jeg gikk inn. Trenger noen som kan lytte og ikke stille deg opp etter veggen. Ønsker sterkt å bytte.
Vanskelig å nå igjennom
Lege: Arve Chatmongkol Saxrud SkrevetHar hatt Saxrud som fastlege siden jeg fikk en fastlege. Har følt at det er veldig vanskelig å komme i kontakt med han, og å få time. Har følt det har vært veldig vanskelig å nå igjennom hos han.
Beste legen i Buskerud
Lege: Anne Moian Nydal SkrevetFantastisk lege , har hatt endel forskjellige leger men ingen som Anne ! Hun tar seg god tid til deg , føler meg alltid velkommen ! Vi har alle i familien henne som fastlege , føler nesten som hun også er i familie med oss ! Et godt med menneske , bytter ikke ut henne ! Synd det er litt for lang tid når du bestiller time.
Engasjert lege. :-)
Lege: Anne Moian Nydal SkrevetFaglig dyktig. Videresender til spesialist ved behov. Forståelsesfull.