Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen
Grundig, tillitsvekkende, lyttende.
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetHar hatt Kornmo som fastlege litt over ett år.
Jeg er fornøyd med ham, undersøker grundig. Har videresendt til undesøkelse på sykehus.
Resepsjon/sekretærene kunne med fordel hatt en mer imøtekommende oppførsel. Føler jeg blir møtt med arroganse, ser det samme mot andre pasienter mens jeg sitter på venterommet.
Får følelsen av å være til bry, og at de har langt viktigere ting å gjøre.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetGod lege, som hører på det du har å si. Det er enkelt nok å få time på kontoret der. god beliggenhet og lett å komme seg frem. Kornmo hjelper med man trenger og lytter. Timene går ganske raskt men føler meg allikevel sett og hørt for det meste.
Veldig flink
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetHar hatt salve som lege i over 20 år han er veldig flink til å lytte og til og følge opp
Kommer aldri til å bytte lege
Ikke dyktig
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetDessverre ikke å anbefale. Salve viser ikke forståelse for problemene man kommer med. Han er kald, viser tendenser til arroganse og jeg er glad jeg har fått meg en nye lege.
Uhøflig/ arrogant/ stresset/ irritert
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetLegen Mr. Åsmund Greibrok var arrogant, uhøflig, irritert, stresset.
Ringte for å legge en bekymringsmelding, legen ringer tilbake, snakker 30 sekunder uten å stoppe også la på telefonen. Jeg fikk ikke lov å si 1 ord engang.