Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen
Flink og empatisk lege
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetJeg har hatt Salve som fastlege siden 2007 og har bare god erfaring med han som lege. Det være seg som samtalepartner i livskriser eller oppfølging av fysiske plager. Jeg opplever at han gir seg tid til å lytte, han har empati og forståelse for problemene. Han er faglig dyktig og treffsikker på diagnoser. Jeg føler meg alltid velkommen som pasient.
Legesekretærene kan bli bedre på å hilse/smile til pasientene. Flere oppleves som sure.
Usympatisk lege
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetVerdens dårligste lege. Utrolig usympatisk, lytter ikke og har ingen forståelse for det pasienter går gjennom. Anbefales IKKE.
Ikke sett, ikke hørt, ikke interessert
Lege: Rashmi Bhardwaj SkrevetDet var svært utfordrende å ha Rashmi som lege, jeg går fast til psykolog og leverer alltid epikrisene - dessverre så var hun veldig opphengt i en liten detalj i første epikrise som ikke er relevant for helheten i behandlingen/historikken min, jeg følte at vi sto fast med samme spørsmål og med samme svar uten noe fremgang - etter 4.epikrise så sto vi fortsatt fast i den detaljen fra 1.epikrise, jeg opplevde heller ikke at hun tok seg tid til å lese og gjøre seg forstått med det som sto skrevet.
Jeg var også under et vedtak ved Nav, dette vedtaket måtte være under samarbeid med fastlegen. Rashmi mente blank under telefonsamtalen med meg om at hun hadde godkjent vedtaket, noe som ikke er riktig da en fastlege ikke kan godkjenne et Nav-vedtak, dette ifølge saksbehandleren ved Nav selv.
Mye frem og tilbake og det visste seg at Nav måtte avlyse dette vedtaket grunnet misforståelser og feil informasjon fra fastlegen sin side, jeg fikk da ikke den hjelpen jeg trengte og dette satte meg under en intens psykiskstress reaksjon.
I all impuls så byttet jeg fastlege som er 1.5 time unna der jeg holder til...men det er verdt det.
Har hatt Rashmi som fastlege siden 1.Januar 2019 og var alltid fornøyd med henne men de siste årene så har jeg ikke opplevd den samme fastlegen som jeg først fikk inntrykket av og det er veldig synd.
Ikke helt på topp.
Lege: Rashmi Bhardwaj SkrevetJeg har gått til Rashmi Bhardwaj lenge og stort sett hatt behov for rutine-sjekk som blodprøver og få resept på faste medisiner. Siden jeg har gått til samme lege lenge, så føler jeg at jeg har fått en viss kontakt med henne. Men de siste par årene har jeg hatt noen skader som har påvirket meg over lengre tid, og med det føler jeg at jeg må jobbe mer for å få henne til å gjøre noe. Hun er liksom mer opptatt av hva som ikke går an, hva hun ikke kan gjøre eller hvordan noen medisiner ikke vil hjelpe. Hun bruker for mye tid på det i stedet for å foreslå en vei videre / en løsning. Det må nærmest hales ut av henne.
Når det gjelder de som jobber i resepsjonen og tar prøver så har jeg også fått en viss kontakt. Jeg kan likevel skjønne hvorfor noen opplever det som uvennlig når de kommer til legekontoret.
Nå vurderer jeg å bytte.
Trygg og kunnskaprik
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetByttet fastlege. Hadde samme fastlege i 30 år og angrer ikke på at jeg byttet. Alltid tilgjengelig og tar deg på alvor. Sender deg alltid videre til spesialist.
Føler meg alltid 100 prosent trygg på han.Må sjelden vente mer enn 5 minutter på timen.