Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen
Kunnskapsrik og trygg
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetVeldig fornøyd med å ha fått Håvard som fastlege. Har opplevd litt forskjellig, og han er virkelig av de bedre!
Anbefales på det sterkeste.
Første gangs pasient.
Lege: Salve Åmund Greibrok SkrevetTrengte ny fastlege i Drammen og valgte Dr greibrok føre jeg leste kommentarer fra andre pasienter. Jeg ble verken hørt eller sett. Jeg ble avbrutt med en gang , ikke interisert, virker arrogant med veldig dårlig tid.Så rart for det var ikke et menneske på venterommet. Skrev ut ny time med en gang jeg kom inn døren.Det samme skjedde ved neste time. Valgte å bytte fastlege etter andre gang
Grundig
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetByttet lege til David når min lege gitt ut i pensjon. Han tar meg på alvor og man får raskt time. Han leser seg opp i journalen. Føler dog at kommunikasjonen er veldig unaturlig, virker som han har fått veiledning på hvordan han skal snakke med mennesker da det virker litt utfordrende.
Resepsjonen er HELT katastrofe, har aldri blitt møtt hyggelig i telefonen eller ved oppmøte. Når jeg har sitti på venterommet har jeg uten unntak opplevd at de er ufyselig mot de andre pasientene. De er frekke mot eldre og viser null forståelse for at de f.eks. Er dårlig til bens når de skal inn til legen eller hører dårlig. Synes det er merkelig at legene på kontoret ikke tar tak i oppførselen deres for det er virkelig ikke akseptabelt. Har sterkt vurdert å bytte lege bare på grunn av helsesekretærene.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetHåvard er en lege man kan stole på. Han har tatt meg på alvor fra dag en og jeg har alltid følt meg sett og hørt av han. Han sender henvisninger til spesialister og sykehus når det trengs og for å dobbeltsjekke om hans mistanke/diagnose stemmer, da for prøver og ytterligere undersøkelser. Han er rett frem og forklarer ting på en god måte slik at jeg som ikke er lege forstår hva han mener.
Fantatisk lege
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetJeg hadde ikke David som fastlege veldig lenge, og byttet kun lege fordi jeg trengte en som var litt nærmere. Jeg vet ikke om det var riktig valg.
Jeg var hos ham en del ganger det året han var fastlegen min, både for sykemelding pga utbrenthet og fysiske plager som kink i nakken og knekt tå. Han tok meg alltid seriøst, var veldig forståelsesfull da jeg snakket om depresjon, dyktig når det gjaldt de fysiske skadene, og var flink til å lytte. Hadde alltid et smil om munnen, og var rett og slett en ålreit fyr og en god lege!
Angrer litt på at jeg bytte lege...