Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor Drammen
En god lytter
Lege: Rashmi Bhardwaj SkrevetJeg synes Rashmi er en trygg og god lege. Hun lytter til det jeg forteller og følger genuint opp. Jeg synes det er enkelt å være åpen og ærlig med henne
Dyktig og nøye.
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetHåvard er ekstremt kunnskapsrik. Han tar fort fatt i problemet og formidler veldig enkelt hva og hvordan ting skal skje fremover. Nøler ikke med å sende videre til konsultasjoner, selv om det ikke er nødvendig, men kun for sikkerhets skyld. Dette gir en svært betryggende følelse for pasienten. I tillegg er han hyggelig og empatisk, med et glimt i øyet.
Jeg anbefaler denne legen
Trygg,faglig dyktig rolig
Lege: David Wendelbo Kornmo SkrevetJeg har vært pasient hos David noen ganger da min fastlege har hatt ferie .
Jeg har alltid blitt ivaretatt på best mulig måte.
Flere av mine tidligere kollegaer har spurt meg da de har fått David som fastlege.Jeg har alltid annbefalt han.Samlige har kommet og sagt jeg hadde helt rett.De er alle meget fornøyd og føler seg trygg og ivaretatt .
Han er en alvorlig ung mann,men det kan virke tillitsvekkende.
Trygg, kompetent og flink med barn og voksne
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetBeste legen jeg har hatt. Alltid tilgjengelig, tar deg alltid på alvor. Det er raskt å få time, selv om det kan være hos noen av de andre legene på kontoret. De er også flinke, så det er ingen problem.
The absolute best
Lege: Håvard Hagen Vika SkrevetHe’s been my doctor for 4 years and has helped through some of the most difficult time in my life. He’s a wonderful person and a fantastic doctor.