Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHar ikke hatt bedere lege, om det er noe som er galt gir han seg ikke før han finner svarer. Har Slitt mye med magen og han gir seg ikke på å finne svaret , tester for alt han har mistanke om at det er bare for å være sikker. Utrolig betryggende å vite at legen din er grundige i den jobbe han gjør og faktisk lytter på problemene :)
Den aller beste!
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHer har du en lege som virkelig er interessert i helsa di. Og virkelig er interessert i å finne løsninger på helseutfordringer. Til forskjell fra mange andre leger jeg har vært hos. Det er verd å stå på venteliste hos Höljer, i årevis om så måtte være!
Arrogant og slurvete
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetBytter lege (som veldig mange andre har gjort). Tar ikke pasienten på alvor og gjør ikke nødvendige undersøkelser. Veldig arrogant! Av den gamle skolen. Dårlig til å henvise!
Flink lege
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHan Bruker god tid på pasientene sine ,det er bra !!! Jeg er meget fornøyd! :)
Lytter på pasientene sine.
Trygg,rolig og behaglig
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHar ikke hatt vedkommende som fastlege,men møtte han som lege på legevakta og en så fantastisk lege skal man leite lenge etter! Han kan virkelig faget sitt og tar vare på deg som pasient på alle måter! Definitivt en dyktig lege og kan anbefales på det varmeste! Og tro du meg jeg har vært innom mange ulike leger på legevakta,men absolutt ingen kan måle seg opp mot han!