Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter
Ikke å anbefale!
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetHadde time med min gamle far i dag. Ventet først 1 time på venteværelset, og tenkte og spørre i luken om han var glemt. Luken var stengt pga. lunsj, og når det var gått ytterligere 1 time, og de åpnet igjen, fikk vi bekreftet at han faktisk var glemt! Legen spurte da høyt på venteværelset, hva det gjaldt! Det satt flere folk der. Og så det verste: han fikk ikke tilbud om å få komme inn så fort som mulig. Nei, helst måtte vi komme en annen dag, eller så måtte vi vente enda lenger, for han måtte jo fortsette på listen sin ! Min far var så blek og dårlig, at han nesten ikke klarte å sitte på stolen. Er så glad vi har fått byttet fastlege.
Ustødig
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHøljer er etter min mening en kjekk ,kunnskapsrik og lyttende lege som er effektiv .
Minuset er at så lenge man ikke sier han i mot så er han veldig hyggelig ,men med en gang du er litt uenig så snur han og motarbeider deg. Er lov å være uenige men som lege bør du likevel behandle pasienten med respekt ,noe han ikke gjør i sånne situasjoner .
Dyktig
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetHar vært pasient hos Kaarstein i flere år. Han har ivaretatt min helse på en utmerket måte. har ingen problemer med å anbefale han til andre.
Beste fastlegen jeg har hatt
Lege: Einar Asbjørn Kaarstein SkrevetOppfyller alle forventninger jeg har til en fastlege. Fornuftig å prate med og «jatter» ikke, men gir gode råd og henviser videre når dette er nødvendig!
Forståelsesfull og kunnskapsrik
Lege: Johan Anders Höljer SkrevetHelt klart godt oppdatert på fag og har mye kunnskap. Enkel, rolig og behagelig å snakke med. Lytter til deg og forklarer ting grundig, så når du går utifra legetimen har du fått god oversikt. Henviser videre om han ser god grunn til dette. En av de bedre legene jeg har møtt.