Landfalløya Legesenter

Landfalløya 49 3023 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter

Dårlig

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Hører ikke helt på pasienten,ser ut som at han ikke tror på pasienten og smerter pasienten klager på,stresset og overflatisk!

Den beste legen jeg har hatt

Lege: Ove Grønlie Skrevet

Behagelig
Ærlig

Fantastisk lege

Lege: Johan Anders Höljer Skrevet

Han har alltid tid til deg - uansett. Veldig imøtekommende og lyttende, gir også mange gode råd og viser virkelig at han bryr seg. Ser hele mennesket, både kropp, sjel og sinn :) Er veldig effektiv, men ikke på bekostning av at man føler at han har dårlig tid. Venter gjerne 30 minutter på venterommet, fordi når man først kommer inn så tar han seg virkelig tid. Man forlater alltid kontoret med en god følelse av å bli i ivaretatt og forstått.

Ikke anbefalt

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Legen har total mangel på empati. Mente at problemet kunne trenes bort uten at jeg ble undersøkt grundig. Ble ikke tatt alvorlig selv om problemet har blitt verre gjennom de siste ukene.

Fastlegen alle burde hatt

Lege: Johan Anders Höljer Skrevet

Helt super fastlege! Dyktig, imøtekommende, forståelsesfull, - lista er lang. Han har høy kompetanse, og er det noe han ikke vet sørger han for å sende deg videre til de rette folkene. Han lytter til deg som pasient, og stirrer ikke på alt annet. Alltid blid! Anbefaler alle som kan å få han som fastlege.

Lite minus: stort sett lang ventetid på venterommet. Du kommer sjeldent inn før det har gått 20-30 min. MEN, jeg venter gjerne istedenfor å gå til en annen lege.