Landfalløya Legesenter

Landfalløya 49 3023 Drammen

Siste vurderinger av behandlere ved Landfalløya Legesenter

Ikke beste legen jeg har hatt

Lege: Ove Grønlie Skrevet

Jeg begynte hos han i 1991. Skulle hatt bytta fastlege for mange mange års siden. Den behandlingen jeg fikk igjennom de årene var ikke så greit. Flink på alle måter men han prioterer andre pastiender bedre. Ikke altid han var hyggelig heller ikke noen av kontordamene ikke var helt greie. Det var slik hvist noen venta over en time for og komme inn fikk timen gratis som plaster på såret andre måtte betale som jeg måtte. Har aldri hatt tillit til han. Jeg venta selv over en time men da måtte jeg gå og fikk annet time. Innemellom jeg var der og det var min tur så var det en annet som var etter meg som fikk komme inn. Ikke alle han bryr seg om men blid og hyggelig kunne han være. Ikke bestandig jeg fikk hjelp. Tokk ikke god tid meg meg innemellom at måtte stoppe nå sa han at samtalen var over.

Glimrende

Lege: Ove Grønlie Skrevet

Faglig svært dyktig. God til å forklare. Empatisk og behagelig å være hos. Strålende oppfølging. Kort sagt: den aller beste legen jeg vet om.

Meget god lege

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Vekommende var meget behaglig. Tok den tiden han trengte og stillte gode relevante spørsmål og var etter min menig var en god lytter. Kunnskapsrik var også mitt inntrykk.

Fantastisk lege som virkelig lytter

Lege: Johan Anders Höljer Skrevet

Kunne ikke vært en bedre lege, helt fantastisk hjelp til alle problemer. Lytter og er en virkelig god person.

Værste legen!

Lege: Einar Asbjørn Kaarstein Skrevet

Kan se etter en gang at han var veldig arrogant, hensynsløs og kynisk. Jeg er gravid, og trenger informasjon og støtte men der var ikke han... Skriver feil informasjon på sykemel og bare roter. Og hører ikke fra han når han vet han skal kontakte meg.
Kommer man med sin egen mening så får man høre at det er han som skal gi det til deg.. Selve legekontoret han jobber på er like hensynsløse også. Kommer aldri frem på tlf, og de ler og roter når man viser at man er fortvilet. Jeg er rimelig oppgitt over et så dårlig sted!