Torget medisinske senter

Torget 1 3256 Larvik

Siste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter

Dyktig og lyttende

Lege: Marianne Burkeland-Matre Skrevet

Ser du etter en lege som tar seg tid til å lytte, er denne legen som du leter etter. Følger opp ved henvisninger og blodprøvesvar på en måte jeg aldri har opplevd hos andre leger. Er hun i tvil på noe, kontakter hun annen ekspertise uten at det kan virke som hun ikke har kunnskapen inne. Tvert i mot virker det som hun tar deg på alvor og vil deg det beste.

Lite hjelpsom

Lege: Silje Marie Aasheim Koldal Skrevet

Får ikke hjelpen jeg ber om, føler ikke at jeg blir tatt på alvor og ei heller at hun har mye kunnskap om tingene sine. Tar betalt for å avvise mine spørsmål om hjelp via e-konsultasjon og henviser meg videre for den minste ting. Bytter fastlege til en annen pga liten tillit til henne generelt...

Tar deg på alvor

Lege: Johanne Marie Hovland Tvetene Skrevet

En fantastisk lege.
Er forståelsesfull, blid, lytter og tar deg på alvor. I tillegg er hun grundig.

Fantastisk lege

Lege: Johanne Marie Hovland Tvetene Skrevet

En drømmelege. Tar pasienter på alvor. Forståelsesfull, kunnskapsrik, lyttende, gode råd og meget hyggelig. Hva mer kan man forlange av en lege? Faktisk ingenting. Helt topp.

Veldig hyggelig!

Lege: Silje Marie Aasheim Koldal Skrevet

Har fått et veldig godt inntrykk av Silje etter at jeg byttet til henne. Har vært hos henne for min egen del og med barna. Syns hun er veldig hyggelig og behagelig, og god til å snakke med barna. Hun virker erfaren og kunnskapsrik.