Rune Burkeland-Matre
Trengte legeerklæring fordi jeg var syk og sengeliggende i juleferien. Fikk beskjed om at det hadde jeg ikke rett på, ingen har i følge ham en rett til å være frisk i ferien. Han stolte tydeligvis ikke på at jeg var syk.
Jeg har aldri vært en som har misbrukt rettigheter og sykemeldinger, og har ikke vært sykemeldt før. Skuffet over å bli avvist når jeg først ba om hjelp, som i utgangspunktet sitter langt inne for meg. Tror jeg vil bytte fastlege nå.
Fin fyr. Hyggelig, lyttende og empatisk. Hadde god tid og var lydhør for min gamle fars utfordringer i hverdagen.
Det er sjeldent å møte de som både har mellommenneskelige egenskaper, samt god faglig orienterting. Han er ikke bare ute etter å løse helseproblemer, men tenker også på livskvalitet. Han er spesialisert på gitte områder innen mental helse for voksne, i tillegg til annen videre-spesialisering.
Kan virkelig anbefale Dr Burkeland-Matre. Han lytter, og viser stor empati. Følte meg trygg og ivaretatt. Dessverre flyttet han ut av vår kommune og jeg måtte bytte fastlege. Kan varmt anbefales.
En dyktig og lyttende lege. Har tar seg god tid og er empatisk. Jeg kan virkelig anbefale han som fastlege