Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter
super fastlege
Lege: Bente Sandstad Skrevetdr bente sanstad er den beste legen jeg har hatt, tar seg god tid med pasienten,anbefales
En flott lege!
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetRune Burkeland-Matre tar seg alltid god tid. Jeg føler at jeg blir hørt, og får alltid den hjelpen jeg trenger.
Hele familien benytter ham som lege og jeg får alltid time raskt hvis det er noe som feiler barna. Hvis ikke han har ledig time, får jeg alltid tid hos en av de andre hyggelige legene på legesenteret.
Det er positivt at time kan bestilles over nettet og også at man kan sende legen en melding hvis man har spørsmål, trenger fornyelse av resept og andre ting.
Dessverre er det veldig lang telefonkø. Det burde forbedres. Det er også tidvis vanskelig å finne parkering utenfor. Man kan parkere på Centra, men det er et stykke å gå, spesielt hvis man har bekkenløsning eller har med seg en på to år.
En meget god og handlekraftig lege
Lege: Rune Burkeland-Matre SkrevetDette er en lege som har fokus på sin pasient. Gir råd og veiledning og er handlekraftig når dette trengs. En lege du får tillit til.
beste legen jeg har hatt
Lege: Rune Burkeland-Matre Skreveten lege man kan stole på! samtidig virker han kunnskapsrik, er imøtekommende og han hører på hva du har å si før han stiller spm. enkelt og greit den beste legen jeg har hatt!:)
Dyktig lege, dårlig legekontor
Lege: Bente Sandstad SkrevetSandstad er en dyktig lege, men det er dessverre legesenteret som ikke kan anbefales i dette tilfellet.