Torget medisinske senter

Torget 1 3256 Larvik

Siste vurderinger av behandlere ved Torget medisinske senter

Veldig misfornøyd

Lege: Bente Sandstad Skrevet

Opplever at hun ikke tar meg på alvor. Hun glemmer ofte henvisning, resepter, sykmelding osv, men når jeg har ventet og minnet om det noen ganger, sender hun til slutt. Det er nok ikke lenge til jeg bytter lege.

Beste legen

Lege: Rune Burkeland-Matre Skrevet

Beste legen jeg noen gang har hatt. Tar seg tid til pasienten, lytter og gir seg ikke før han finner riktig behandling og følger opp alt nøye. En lege som har humor og kan spøke litt. Føler meg 100% trygg på Rune også ved elektronisk kontakt. Gruer meg aldri til en legetime mer

Mange timer til liten nytte

Lege: Rune Burkeland-Matre Skrevet

Dette er kanskje den legen jeg har vært mest hos, og fått desidert minst hjelp av. Virker ikke interessert i å hjelpe, og ender opp med mange legetimer uten og egentlig komme noe videre. Snakker også tidvis med en ovenfra og ned holdning, hvilket en lege ikke skal gjøre. Virker også og ta lett på psykisk sykdom, som er svært kritikkverdig av en lege i 2021.

Dyktig lege!

Lege: Bente Sandstad Skrevet

Jeg opplever behandlingen hos lege Bente Sandstad som veldig profesjonelt. Hun lytter godt og stiller mye spørsmål for å skaffe et godt helhetsbilde. Og føler meg veldig trygg rundt denne legen og hennes medisinske kunnskap. Føler alltid at jeg kommer ut fra legebesøkene med en god følelse på at problemet blir tatt tak i.
Absolutt verdt ventetiden om det skjer forsinkelser

Flink lege men litt for rask

Lege: Eva Romundset Skrevet

Eva er en flink lege på mange områder, spesielt arbeidslivet og dersom man har konkrete plager. Men hun snakker veldig fort og jeg kan få følelsen av at hun har veldig dårlig tid. Jeg syntes heller ikke hun følger opp så bra, må alltid ringe ang prøver og stadig påminne om ting. Hun har mye kunnskap, men dersom det er noe hun ikke kan så mye om syntes jeg ikke at hun setter seg så inn i det (hvertfall ikke i min situasjon). Kan også være vanskelig å få time, tar ofte minst en uke. Men alt i alt en veldig hyggelig lege, som sikkert oppleves veldig flink av mange.