Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Nesttun Bergen
Ekstremt dyktig og trygg
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetTok full bukplastikk, magemuskler og brystpartiet hos Tine. Følte meg trygg og hørt fra første konsultasjon, og følte fagligheten overgikk ønsker som ikke var reelle - veldig veldig dyktig og utrolig fint resultat på alle plan!
Fantastisk!
Lege: Ole Aleksander Jonsbu Dyrkorn SkrevetSlitt med urinlekkasje etter fødsel og prøvd alt (knipeøvelser, behandling med apparat, ta tida til hjelp etc). Fekk hjelp av Ole Alexander. Fantastisk gynekolog som tar deg på alvor, var på konsultasjon og fekk operasjon (tvt) 14 dager seinere. Sjølve inngrepet var overstått på 15 min, lite smerter etterpå (følelse av å ha alt for liten, stram undikk). Og totalt lekkasjefri! Snakk om å få livet tilbake! Anbefaler Ole Alexander på det varmeste!
Dyktig og flink kirurg!
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetTina er en utrolig dyktig kirurg, du føler deg godt i varetatt ,hun forklarer godt ,og veldig imøtekommende.Anbefaler henne på det varmeste!
Kjempe flink kirurg som lytter og forstår
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetFått utført brystløft og lagt inn protese to ganger hos Tine. Brystene begynte å henge etter noen år, så jeg ville ha en ny operasjon, og det fikk jeg. Veldig fornøyd med resultatet og oppfølgingen etter andre operasjonen. Hun lytter, forstår og prøver å gjøre sitt aller beste for sine pasienter.
Skal ta en mini bukplastikk hos henne nå, og er sikker på mitt valg av kirurg.
Dyktig og tillitsvekkende
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetUtrolig fornøyd med behandling, oppfølging og resultat. Lege som oppriktig bryr seg om at pasienten skal ha en best mulig opplevelse og best mulig resultat. Anbefales på det sterkeste.