Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Nesttun Bergen
Fantastisk kirurg
Lege: Marit Nordskar SkrevetFikk fjernet brystimplantater hos Marit Nordskar, og kunne ikke vært mer fornøyd. Varm, jordnær og dyktig kirurg, følte meg så godt ivaretatt både i forbindelse med konsultasjoner og operasjon. Vil ellers også anbefale Aleris Nesttun, kjempehyggelige og flinke sykepleiere og resepsjonsmedarbeidere. Alt i alt en god opplevelse.
Veldig bra
Lege: Adalsteinn Odinsson SkrevetKarpaltunnelsyndrom- operasjon, alt veldig bra, hyggeleg stemning under operasjon, 4 veker etter operasjon kunne eg spele konsertar igjen, 3 år etter- handa funger og alt er bra.
Dyktig
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetDyktig kirurg som møtte meg og mine ønsker. Så fornøyd, Perfekt resultat etter brystforstørrelse. God oppfølging.
Gir det lille ekstra
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetTine og teamet hennes på Nestun er det beste valget man kan ta for seg selv om man ønsker plastikk kirugi. De stråler trygghet, varme og omsorg, og de gir det lille ekstra man kanskje ikke tenkte man trengte. Tine ser deg, ser hva du ønsker, tar vare på deg helt fra dag 1 og til slutt. Døgnet rundt. Hun er en fantastisk plastikk kirurg og person og hun vet virkelig hva hun driver med. Kunne virkelig ikke fått en bedre opplevelse, og har alt å takke Tine og teamet hennes for det.
Trygg og profesjonell
Lege: Håvard Seland SkrevetSvært fornøyd med resultatet som ble akkurat slik jeg ønsket! Veldig trivelig, og dyktig kirurg. Fikk god hjelp og veiledning for å komme frem til det beste alternativet for meg og min kropp. Anbefales på det høyeste!