Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Nesttun Bergen
Utrolig fornøyd
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg tok brystløft med silikon hos Tine Wingsternes og jeg er utrolig fornøyd med resultatet.
Jeg ble veldig godt ivaretatt og tatt imot.
Ekstremt dyktig kirurg
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg er utrolig fornøyd med Dr. Wingsternes ved Aleris. Resultatet ble mye bedre enn jeg hadde trodd, og jeg følte meg veldig godt ivaretatt og trygg hele veien. Hun viste full forståelse for at jeg ikke ønsket synlige arr på magen, og der har hun virkelig gjort en god jobb! Jeg fikk også akkurat slike bryster jeg ønsket meg basert på forklaring og medbrakt bilde på konsultasjon.
Etter mange graviditeter og derfor delte magemuskler og bekkensmerter, føler jeg virkelig at jeg har fått kroppen min tilbake! Jeg kommer til å anbefale Dr. Wingsternes til alle!
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Håvard Seland SkrevetHåvard Seland var fantastisk flink,behagelig og rolig. Han fjernet både silikonimplantat og all kapsel på meg og jeg er kjempe fornøyd. Jeg har vært syk i mange år og slitt med fatigue pga silikonpupper,bare 1 uke etterpå er livet fantastisk igjen å jeg trenger nesten ingen søvn i døgnet:) Vil anbefale alle som har silikon om å lese om BBI(breat implant illness) å få giften ut av kroppen. Og husk også å fjern all kapsel rundt. Vil anbefale Håvard Seland på Aleris Nesttun på det varmeste. Fikk konsultasjon på dagen og time til fjerning bare 1 uke etterpå:) Takk for at du har reddet livet mitt Håvard❤️
Fantastisk kirurg
Lege: Marit Nordskar SkrevetJeg tok en brystreduksjon ved Aleris Nestun av Marit Nordskar 8. Juli. Marit er utrolig dyktig, ser hva som passer min kropp og kommer med relevante innspill. Hun ivaretok mine ønsker samtidig som hun kombinerte sine anbefalinger for et fullverdig resultat både estetisk og funksjonelt. Forståelsesfull og dyktig kirurg, som kan sitt fag. Takknemlig for jobben Marit har gjort, og hverdagen er offisielt blir 1 kg lettere.
Kunna gjev tryggleik
Lege: Eirik Johan Solheim SkrevetEg hadde litt problem å komma inn der eg skulle skriva ei samla vurdering som omfatta alle dykk som var med og reparerte skuldra mi 12 feb. - difor er dette til alle saman.Takk. Slik de alle tok i mot meg på skjøna eg fort de nok ikkje hadde hatt trong for smilekurs, her var medfødt ekte smil, kunna og ein tryggleik som var fyrste prioritet, takk igjen🌺