Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Majorstuen
Trygg, godt ivaretatt
Lege: Andreas Svee SkrevetJeg er utrolig fornøyd med forundersøkelse, selve operasjonen og oppfølging. Kan ikke fått rost både sykepleier og legen som oppererte meg nok for å ivareta meg så bra. God forklaring på alt jeg lurte på. Har ingenting å utsette på måten jeg har fått behandling på. Tusen takk for en fantastisk bra begandling
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetFølte meg veldig godt ivaretatt hos Marit og alle andre jeg kom i kontakt med og. Alt gikk på skinner og veldig enkelt
Dyktig og hyggelig kirurg
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetOpplevelsen har vært svært positiv. Jeg er fornøyd med behandling, ivaretakelse og resultat. Øynene ser naturlig ut og ingen synlige arr.
Kan trygt anbefale Marit Catherine.
Trygg, redelig, nøyaktig og dyktig
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetJeg hadde en fantastisk opplevelse fra første møte til etter operasjon og siste møte for oppfølging. Cathrine er behagelig, ærlig om hva som er nødvendig av inngrep, vennlig og utrolig dyktig. Jeg tok øyelokksoperasjon og er meget fornøyd. Ingen blåmerker eller bloduttredelser etter operasjon og etter en uke var jeg klar for jobb. Ingen har sett at jeg opererte bare fått tilbakemeldinger på at jeg ser opplagt og yngre ut. Jeg kunne ikke sett for meg et bedre resultat og skulle jeg gjort andre operasjoner er jeg ikke i tvil om hvor jeg hadde gått. Jeg hadde også en nydelig anestesisykepleier som hold meg i hånden og snakket med meg under hele operasjonen. Jeg følte meg virkelig ivaretatt. Tusen takk.
Utrolig resultat
Lege: Nils Lykke SkrevetOpererte for rundt 2 år siden, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med brystforstørrelsen jeg fikk utført! Fra første konsultasjon til oppfølging etter operasjonen var alt utrolig profesjonelt. Teamet fikk meg til å føle meg trygg gjennom hele prosessen, og resultatet er akkurat slik jeg håpet. Etter operasjonen hadde jeg minimale smerter, og jeg var tilbake i normal aktivitet mye raskere enn forventet. Jeg anbefaler dette stedet på det varmeste for alle som vurderer en brystforstørrelse – fantastisk arbeid og en fantastisk opplevelse!